top of page

3 Stilingi Filmai Savaitgaliui

Kostiumai, dizainerių kurta apranga bei aksesuarai, siužeto lokacijos, pasitelkiamas interjeras, jo detalės. Rudens vakarai taip ir prašosi būti leidžiami pasineriant į estetikos kupinus vaizdus.


Dalinuosi su Jumis savo 3 mėgstamiausiais stilingais filmais žemiau. Nors kai ieškojau matytų filmų, radau dar 10, kuriais galėčiau pasidalinti. Šiandien tai yra šie nestandartiniai filmai, kurie mano akimis yra verti būti apžiūrimi (taip, apžiūrimi).


A Simple Favor 2018 | Comedy, Mistery

A Simple Favor filmas

Filmas su labai painu siužetu, bet įspūdingais deriniais, kuriais pasipuošusi Blake Lively herojė. Filmas patiks ir tiems, kas nesidomi mada, bet mėgsta netikėtas filmo pabaigas. Įdomu ir tai, kad filmo režiserius dievina kostiumus (vilki juos ir laisvu laiku, čia kaip aš su savo švarkais), todėl ir jo filmo aktorė dievi nepriekaištingas moteriškas eilutes.


Marie Antoinette 2006 | Drama, Biography

Marie Antoinette stilingas filmas

Tikrais faktais paremta istorija apie Prancūzijos karalienę Marie Antoinette. Hedonizmo ir pertekliaus laikai, skirti mėgautis – taip galima buvo apibūdinti Marie Antoinette karaliavimo epochą. Vadinama Madame Déficit, ji ypatingai daug lėšų išleido madai, prabangai ir azartiniams lošimams. Nešiojo iki 90 cm aukščio šukuosenas, puošėsi plunksnomis, užsisakinėjo Prancūzijoje uždraustus audinius suknelėms... Dėl šios karalienės mados veiklos, tai buvo vieni madingiausių rūmų istorijoje.


American Gigolo 1980 | Crime, Drama

Stilingas filmas American Gigolo

Richard Gere ir Lauren Hutton pastelinių atspalvių istorijoje. Įvykiai klostosi malonumų kupinoje aplinkoje, tačiau mano akys stebi kaip puikiai atrodo herojai. Kokia graži spalvų gama ir kokia subtili prabanga. Atkreipkite dėmesį į epizodą su Richard Gere, kur jis rinkosi aprangą turėdamas nepriekaištingą kapsulę. O Lauren Hutton rekomenduoju apžiūrėti skirtingos jos derinius ir rankinuką. Pabandykite atspėti dizainerį!


P.S.: Paruošiau kelis dalykus komfortiškam namų kinui. Click ant patikusio daikto. ↓


48 peržiūros0 komentarų
bottom of page