top of page

Drabužių Sluoksniavimas



Klientų užklausose dominuoja pasakymas: „man dažniausiai šalta“. Mano užduotis – pasiūlyti sprendimus, kurie sušildytų, bei, padėtų jaustis komfortiškai.


Turiu įspėti, jog norint kokybiškos spintos ir jaustis komfortiškai, visi sluoksniai turi būti natūralios sudėties ar turintys daugiausia natūralaus pluošto sudėtyje. Kitu atveju, sluoksniavimas veiks atvirkščiai – daugia


u prakaituosite, kūnas vės ir nesijausite patogiai. Tai neapima lauko drabužių ar striukės tipo liemenių. Įdėmiai skaitykite aprangos sudėtį, įskaitant jų pamušalus.


drabužių sluoksniavimas

Drabužio Storis

Jei planuojame vilktis antrą bei trečią sluoksnį, pirmas turi būti kuo plonesnis. Jei šis sluoksnis bus matomas kitiems, gali būti plonas, bet ne nepermatomas. Tai gali būti berankoviai marškiniai, top’ai su plonomis ar platesnėmis petnešėlėmis, įvairūs top’ai ilgomis rankovėmis su apvalia apykakle. Antri sluoksniai yra tankesni/storesni už pirmuosius – megztiniai, marškiniai ir tt. Treti sluoksniai – storesni už visus kitus. Tai įvairaus pavidalo švarkeliai ir švarkai, lengvos striukės, užsegami megztiniai, liemenės, pončai ir kt.


Visą tekstą skaitykite Substack platformoje paspaudus mygtuką žemiau.


12 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page