top of page

Rudens rankinių rekomendacijos

Rudens rankinės neturi specifinių pageidavimų, nebent jas užkluptų lietus. Kai už lango keičiasi spalvų paletė, toks pats spalvų paletės pokytis gali būti ir aksesuarų grupėje.

rudens rankinių rekomendacijos

Rudenį, pastebėjau, klientai nori daugiau sušildančių spalvų. Atspalvių, kuriuose yra daugiau geltono pigmento. Nuo vyno sodrumo iki konjako intensyvumo; šokolado bei karamelės atmainos ir tt. Juoda spalva pasirenkama dėl praktinės pusės, jau menama klasika. Tie, kas mėgsta spalvas bei geba miksuoti jas su likusia garderobo dalimi, renkasi šiltą violetinę, smaragdines, oranžines spalvas.


Šiame tekste surinkau įdomias, ne itin išpopuliarėjusias, bet kokybiškas rankines. Prekės ženklus, į kuriuos verta atkreipti dėmesį. Žemiau mano rudens rankinių rekomendacijos.



J. CREW BERKELEY

jcrew rankinė

Verstos odos rankinė-krepšelis, skanaus „ganache“ atspalvio. Viena pusė verstos odos, kita – lygios. Talpni, su patogia rankena; nukelia į 80-90-tuosius.






ATP ATELIER ASSISI

žalia rankinė crossbody

Gražios žalios spalvos funkcionalus odinis rankinukas. Turi dvi rankenas, todėl labai patogu ją nešioti tiek su lengvai sportiniais deriniais, tiek su subtiliai elegantiškais ant peties.


ARKET CROSSBODY RANKINUKAS

bordo rankinė

Tokios gražios bordo arba vyno spalvos (burgundiškos) odinė rankinė yra retas egzempliorius. Vien todėl, kad ne visos rankinės atrodo kokybiškai.


Nors ir middle up segmento, rankinės forma, užsegimas ir modelis yra universalus ir nesenstantis. Nors nerašo dydžio, jį galima numatyti iš nuotraukos su modeliu.





MANU ATELIER PRISM

juoda rankinė

Juoda klasika, aktualių aptakių formų, su reguliuojamu dirželiu. Derės prie bet kurio įvaizdžio. Talpni, odinė, nepretezinga. Lakoniškas universalumas.







A.P.C SARAH

ruda rankinė

Ruda, riešuto spalvos rankinė su dviem rankenomis. Vienas labiausiai patogių variantų nešioti su savimi rankinuką. Lygi oda, su dviem skyriais, gan talpni. Tokia pat universali ir pritaikoma bet kuriame garderobe, kuriame yra šiek tiek daugiau tamsesnių spalvų.




&OTHER STORIES


juoda minkšta rankinė

Minkštų rankinių mėgėjams. Tokia rankinė idealiai tiks prie bet kurio stiliaus. Sutraukiamas viršus suteikia žaismingumo ir šiek tiek valiūkiškumo. Odinė bei labai talpni, su ilgu dirželiu.


CARLHEIM STATEMENT

rudas krepšys

Ruda rankinė krepšio tipo. Pastebėjau, kad klientės vis ieško rankinių su užtraukiamu pagrindiniu skyriumi. Sutinku, tokių rankinių vis mažėja. Bet ši „Statement“ rankinė turi užtrauktuką ir yra labai erdvi.





ROUJE PARIS J BAG

juoda rankinė rouje

Juodos, minkštos lygios odos rankinė su dviem atverčiamais skyriais. Patogios rankenos, labai talpnus vidus ir subtili „R“ logo. Rankinė beveik ilgaamžiškai kapsulei.


Kurią rankinę rinktumėtės savo rudens spintai?


Jei norite individualiai Jums parinktų aksesuarų ar viso garderbo, galite užsisakyti kapsulės koncepcijos paslaugą čia.



172 peržiūros0 komentarų
bottom of page